Защо да наема апартамент

Ако търсите апартамент за ваканция или краткосрочно настаняване в София, апартаментите са най-добрия избор.

 

Добра алтернатива на хотелите, нашите апартаменти предлагат много повече пространство, свобода и домашен уют, за да направят престоя ви комфортен и спокоен.

 

Разгледайте нашата селекция от апартаменти и си изберете вашия дом, далеч от дома ви.

 

Нашите апартаменти предлагат на гостите не само по-голямо пространство и свобода, но също така и много изгодна цена. Ето няколко причини, защо наемането на апартамент е по-добър избор.

1. Спестявате 30% или повече в сравнение с настаняване в хотел. Нашите цени намаляват в зависимост от периода на вашия престой и така спестявате дори още повече.

2. Без изисквания за минимален престой така че можете да спестите пари дори и за кратък престой. Можете да останете за 1 нощ, за 1 седмица или месец или по-дълго.

3. Подходящ за семейства / групи. Цената е за апартамент, не на човек.

4. Без депозит и скрити разходи. Ние не вземаме депозит при настаняване, нямате разходи за сметки или поддръжка

5. Невероятно местоположение. Всички наши апартаменти се намират в централната част на София или много близо до центъра.

6. Лично пространство и комфорт. Нашите апартаменти предлагат комфорта и удобствата на дома. Отделни спални и всекидневни, напълно оборудвани кухни с всичко необходимо за да можете сами да приготвите храната си и да се чувствате като у дома си.

7. Почистване и смяна на спално бельо. Апартаментите се почистват всяка седмица. Поддръжката се извършва незабавно, а допълнително почистване можете да изискате по всяко време срещу минимална сума.

8. Безплатна резервация онлайн и по телефона. Можете да резервирате апартамент по имейл или телефон без такса и да получите незабавно потвърждение.

9. Безплатен интернет. Всички наши апартаменти имат безплатен безжичен интернет, кабелна телевизия с над 150 канала на различни езици, музикална уредба и ДВД плеър.

10.Гарантирано качество.  Освен детайлите описания на апартаментите, ние предлагаме снимки, видео, карта и скица, така че знаете точно какво получавате.