Къде да отседна? – първи въпрос на туриста

10.05.2013

Уморени сте от администратори, рум- сървиз, камериерки и закуска под строй между 7 и 10 сутринта. Като добавим и суетенето по време на настаняването и шума и контактите с останалите гости на хотела, мисълта за предстоящото пътуване вече не предизвиква така приятни емоции.

Добрата новина е, че вече и в България има алтернатива - можете да се настаните в апартамент, предлагащ комфорта на хотел, но на доста по-изгодна цена и достатъчно дискретно, за да ви позволи уединение и приятно прекарване по време на пътуването.

Спокойствието и уюта са важни в модерния живот, а това особено се усеща по време на пътуване. Хотелската стая не може да се сравни с домашната атмосфера на апартамента. В наетия апартамент можете сами да сготвите нещо вкусно, което да подсили усещането че именно вие сте господаря на дома, докато се наслаждавате на спокойствие и приятна обстановка. За времето на престоя ви той се превръща във ваш терен за срещи с приятели, разговори и приятни мигове в уютна обстановка.

Този тип настаняване е специално създаден за хората, които ценят удобството и възможността да се възползват от най-добрите услуги на изгодна цена. Ако и за вас е важно преди всичко да не се сблъсквате с тълпата - възползвайте от възможността за релакс в приятната обстановка на апартамент под наем с джакузи и всички необходими удобства. Така скоро ще забравите, че сте далече от собствения си дом...

И ако е вярно, че домът е там, където са спомените ви, то „Хотелски апартамент“ е правилният отговор на въпроса „Къде да отседна?“.