Новини

Топ 5 сувенири, които да купиш от България

20.10.2013

Всеки един от нас е изправен пред същия проблем - турист си в чужбина и искаш да си купиш нещо традиционно, нещо, което да ти напомня за интересната култура, с която си се запознал. Е, ако си на посещение в България, си голям късметлия, защото ще се видиш, че българската култура дава много възможности, които можеш да вземете със себе си, за дома си и това ще напомня за уникалната българска култура. Ето защо ние обобщихме цялата туристическа информация за сувенири и направихме списък с топ 5 на най-интересните сувенири, които можеш да си купиш от София.

Повече

Лятото в София

26.06.2013

35-градусовите температури са често срещано явление за град София през лято 2013. Може ли това да бъде повод туристите да се откажа от заплануваните си пътувания до столицата на България или има начин се съчетаят жегите с туристическата обиколка на града?

Повече

Апартамент под наем – елегантният начин да пътуваме

03.06.2013

Когато планирате пътуване и стигнете до избора на място, където да отседнете, обикновено изборът изглежда лесен - „Пак ще отида в хотела, в който бях миналия път“. Или „Любимата ми хотелска верига оперира и в София.

Повече

Къде да отседна? – първи въпрос на туриста

10.05.2013

Уморени сте от администратори, рум- сървиз, камериерки и закуска под строй между 7 и 10 сутринта. Като добавим и суетенето по време на настаняването и шума и контактите с останалите гости на хотела, мисълта за предстоящото пътуване вече не предизвиква така приятни емоции.

Повече